Kennis maakt veilig met Arbo in de praktijk

Probeer de Arbo kennisbank nu 1 maand voor maar 1 euro!

Met de RI&E krijgt u zicht op de gevaren die in uw organisatie spelen. De RI&E is verplicht voor alle bedrijven. Dus is het goed om de RI&E met het plan van aanpak tot een integraal onderdeel te maken van uw arbobeleid. Zorg er bovendien voor dat het goed gebeurt. Want dit kan iedereen in uw organisatie veel ellende besparen.

Probeer de Arbo kennisbank nu 1 maand voor maar 1 euro! 

Krijg de risico’s en maatregelen voor uw RI&E en plan van aanpak inzichtelijk via de Arbo kennisbank Arbo in de praktijk. U vindt daar ook een schat aan adviezen, artikelen, ongevallen, tools, cases en jurisprudentie op het gebied van arbeidsomstandigheden. Met deze kennisbank krijgt u snel en betrouwbaar antwoord op uw arbovragen.

De kennisbank is een product van Arbo>>. Arbo is uw kennispartner op het gebied van de RI&E door middel van:

  • Contentartikelen over de RI&E: Naast het laatste nieuws over veilig en gezond werken vindt u op deze website onder andere blogs, jurisprudentie en verdiepende achtergrondartikelen van gerenommeerde deskundigen en mensen uit de praktijk.
  • Gratis whitepapers over RI&E.
  • Opleidingen over de RI&E, zoals:Van RI&E naar cultuurverandering | Begeleiden en toetsen van dynamische RI&E. Beide opleidingen zijn inclusief boek: van Risico-inventarisatie naar Cultuurverandering t.w.v. € 55,95.
  • Boeken: RI&E in 100 vragen | Van Risico-inventarisatie naar Cultuurverandering.

Bekijk de website voor meer informatie

Een greep uit de activiteiten