Inspiratie

De Week van de RI&E wordt al voor de achtste keer georganiseerd. Door de jaren heen zijn er vele succesvolle acties georganiseerd. Van webinars tot workshops, en van kortingsacties tot gratis advies over veilig en gezond werken. Inspiratie nodig? We geven u hieronder een aantal voorbeelden.

HR5 organiseert een interactieve masterclass tijdens een ontbijtsessie in de Week van de RI&E. HR5 richt zich tijdens deze masterclass op de kansen die de RI&E biedt voor het verbeteren van de prestaties van je medewerkers.
ValQ organiseert een workshop voor adviseurs over samen werken aan veiligheid middels de RI&E: “Elk jaar dat we meedoen houden we hier leuke nieuwe contacten aan over. Dat leidt niet altijd direct tot nieuw werk voor ons (of verkoop van onze software Bluebird), maar het draagt wel altijd bij aan het breder verspreiden van de boodschap. Voor ons is de Week van de RI&E ook een mooie manier om feedback te krijgen. Kritische vragen die alle nieuwe contacten ons stellen houden ons scherp. En daardoor kunnen wij ons systeem en dienstverlening verder ontwikkelen.”
MKB Nederland organiseerde werk-en kennissessies met 18 brancheorganisaties: Daarmee hebben we een 7-stappenplan naar succesvolle RIE-dienstverlening van branches ontwikkeld. “Dat is een document met tips en links ter inspiratie. Instaptips voor branches die nog geen RI&E hebben of waar weinig leden die RI&E gebruiken. Maar ook verdiepende tips voor branches die al wat verder zijn. Wanneer u juist in deze week aandacht vraagt voor een RI&E, bereiken we meer resultaat.”

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de Week van de RI&E en meld u aan voor de nieuwsbrief. We nemen u elke twee weken stap voor stap mee in het organiseren en communiceren van een succesvolle actie. Mis het niet!

Aanmelden
Alle velden zijn verplicht