Supporter’s toolbox

Samen brengen we de Week van de RI&E bij zoveel mogelijk ondernemers onder de aandacht. Zelf heeft u ongetwijfeld goede ideeën om uw klanten of achterban te bereiken, maar hieronder geven we nog wat ideeën ter inspiratie, ook om activiteiten online te organiseren. Interessante en ludieke acties kunnen rekenen op extra publiciteit!

Ideeën voor activiteiten

Aangezien (grootschalige) activiteiten waarschijnlijk ook in september niet mogelijk zijn, zullen we activiteiten meer online moeten laten plaatsvinden. In de afgelopen maanden is hier veel ervaring mee opgedaan. Klik hier voor tips en ideeën.

Onderstaande ideeën hebben in voorgaande edities van de Week van de RI&E tot succes geleid bij verschillende supporters:

  • (Online) workshop RI&E met een getoetste RI&E aan het einde van de dag (korting)
  • Telefonisch vragen beantwoorden (gratis)
  • Gratis (online) opfris-bijeenkomst over de RI&E
  • Korting op het uitvoeren of updaten van de RI&E (minimaal 10%)
  • Korting op opleidingen (minimaal 20%)
  • Speciale mailing over de RI&E – tip: gebruik gerust de informatie van deze website. Als u plaatjes wilt gebruiken, vraag die dan aan via info@rie.nl.

Is het misschien ook een idee om in samenwerking met andere partijen een gezamenlijke activiteit te ontwikkelen? Bekijk ook eens:

In 4 stappen naar een succesvolle activiteit

Ideeën voor communicatie

Goede communicatie is een essentieel onderdeel voor een geslaagde activiteit. En een algemene communicatieregel is “1x communiceren = niet communiceren”. Breng uw activiteit op verschillende momenten en via verschillende communicatiekanalen onder de aandacht bij uw achterban.

Een greep uit de activiteiten